+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL SLAVIA Bewertungen

Hotelbewertung

82%
Sehr gut

by 150 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    86%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    74%
  • Preis-leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 10.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 1.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nemám žádné připomínky. Vše OK. Možná jen širší nabídka TV programů na TV. Sportovní programy...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Antonín

Älteres Paar, 28.10.2017

Ústí nad labem Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 27.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • prijemna sfera

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Bednářová,
velmi nás těší vynikající hodnocení a milý komentář.
Pokud je něco, co učíní Váš příští pobyt příjemnější, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Mirek Zimčík
Hotel Slavia Brno

Szabolcs Csesznák

Einzelreisende, 24.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiri

Älteres Paar, 8.10.2017

Parkland Spojené státy americké

  • Gesamtbewertung
96 %
  • We enjoyed just about everything in your place, your services, your receptionist Marketa, all personnel in the Restaurant, quality food etc. We'll definitely come back. Thank you. Cheers, jf

  • All is well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA replied to this review.
We are very pleased that you were satisfied with our services. Thank you for your praise and evaluation. We look forward to your next stay.

Anonymus

Einzelreisende, 21.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vážení, již mnoho let, vždy v měsíci září, využívám služeb hotelu SLÁVIA. S potěšením konstatují, že rok od roku, se zlepšuje komfort hotelu. K velkému posunu došlo u personálu recepce, který je milý, vstřícný a profesionální.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Rykrová,
velmi děkujeme za krásný komentář, který vždy potěší a dá sílu do další práce.
Pokud je něco, co můžeme udělat, aby byl Váš další pobyt v hotelu ještě příjemnější, budeme rádi, pokud se s námi podělíte o Vaše nápady na zlepšení.

Anonymus

Einzelreisende, 20.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velmi příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlina

Gruppe von Freunden, 27.7.2017

Liberec Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Blizko do histor.centra

  • Snidane-pomerancovy dzus se nedal pit nebyl dobry

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Kordíková,
děkujeme za hodnocení, komentář a upozornění na kvalitu koncentrátu. Vaši stížnost jsem předal na provozní oddělení k okamžité nápravě.
Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Anonymus

Einzelreisende, 21.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • prostředí,služby

  • vše ok

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 9.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Velmi příjemný a milý personál :)

  • Od brzkého rána byl velký hluk na chodbách,bydleli jsme vedle nějakého výtahu (pro personál) nejspíš a od pěti od rána tam byl velký hluk na chodbě ,takže to bych hodnotila dost negativně ...dvě noci se to dalo vydržet,pokud bych tam měla být déle,asi bych si zažádala o jiný pokoj

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za komentář a hodnocení. Poznatek o hlučnosti výtahu, jsme předali a pokusíme se najít způsob, jak hlučnost v ranních hodinách omezit. Samozřejmě, ve chvíli, kdy to obsazenost hotelu umožňuje, rádi vyjdeme vstříc i s případnou výměnou pokoje. Budeme rádi, pokud se k nám znovu vydáte při Vaší další návštěvě Brna
S pozdravem
Mirek Zimčík - recepce

Anonymus

Einzelreisende, 23.5.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika

Familie mit Kindern, 6.5.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaromíra Stejskalová

Einzelreisende, 5.5.2017

Říčany Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Ochotný personál,

  • Vybavení pokojů

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Stejskalová,

děkujeme za hodnocení a komentář. Při příštích rezervacích doporučuji vyzkoušet pokoje typu Komfort, ev. novinku Prvorepublikové zážitkové apartmá.

S pozdravem

Mirek Zimčík - recepce

Anonymus

Einzelreisende, 25.4.2017

English

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 23.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Libor Maška

Familie mit kleinen Kindern, 23.4.2017

Děčín Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Hotelová restaurace s příjemnou obsluhou a výtečným jídlem.

  • Špatná informovanost o možném parkování u hotelu. Při objednávce jsem viděl možnost parkovat u hotelu a žádného omezení jsem si nevšiml. Při příjezdu nám bylo řečeno, že parkoviště je omezené a musel jsem parkovat v placených garážích za necelých 1 000,- Kč.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Děkujeme za pochvalu i upozornění na nedostatky v nabídce zprostředkovatelů.
Při příštím pobytu doporučuji objednávku služeb, ev. doplňkových služeb přímo s hotelovou recepcí, která má pro takové okolnosti zpracován mimojiné i dokument s doporučenými parkovacími místy v okolí, pokud je naše parkoviště obsazeno.

Pavlicek

Gruppe von Freunden, 23.4.2017

praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.