+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL SLAVIA Bewertungen

Hotelbewertung

82%
Sehr gut

von 163 Bewertungen

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    86%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    75%
  • Preis-Leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Gruppe von Freunden, 13.4.2018

Maďarsko

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Štěpán Rezek

Einzelreisender, 11.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Určitě je výborná lokalita hotelu a kapacita.

  • Hotel je předražený vzhledem k tomu jak vypadá (zastaralé vybavení, působí levně a celkový design hotelu). Za noc jsem zde nechal přes 2 000 Kč, určitě bych za to příště nedal více jak 1 000 Kč. Snídaně taky nebyla rozhodně nadprůměrná.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážený pane Rezku,

děkujeme za Vaše hodnocení i komentář.
Do doby celkové rekonstrukce, která se rychle blíží, prochází vybavení i služby postupným vývojem. Stejně tak i ceny v průběhu roku se odvíjí od poptávky a v době veletrhů a významných akcí může být cena odlišná oproti celoročnímmu průměru. Pro příští rezervace doporučujeme rezervovat pobyt s předstihem a ideálně přímo s rezervačním oddělením hotelu.
Pokud jde o snídaně a Vaše postřehy, budeme rádi pokud se o ně s námi podělíte.

recepce Hotelu Slavia Brno

Szabolcs András Csesznák

Älteres Paar, 7.2.2018

Maďarsko

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dear Mr.Csesznák,

thank you very much for your visit and evaluation - we are glad that you were satisfied in our hotel. Feel free to contact us if you wish to make additional reservations.

Kind regards,

reception team Hotel Slavia Brno

Anonym

Einzelreisender, 6.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážený pane Karpíšku,

mnohokrát děkujeme za krásné hodnocení, vždy jsme rádi, když jsou u nás hosté spokojeni. Neváhejte nás kontaktovat s Vašimi dotazy, nebo v případě dalších rezervací.

S pozdravem,

Iveta Guráňová
Hotel Slavia

Anonym

Einzelreisender, 17.12.2017

English

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 16.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Sázavská,

děkujeme za hezké hodnocení. Velmi nás těší, že jste u nás byla spokojena a rádi Vás v našem hotelu opět uvítáme.

S pozdravem,

tým recepce Hotelu Slavia Brno

Miroslava Jurčíková

Familie mit älteren Kindern, 16.12.2017

Otrokovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Jurčíková,

velice děkujeme, že jste se podělila o pozitivní zkušenost s naším zařízením. Rádi Vás zde opět uvítáme.

S pozdravem,

tým recepce Hotelu Slavia Brno

Anonym

Älteres Paar, 13.12.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
32 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Blahová,

děkujeme Vám za hodnocení, byť nelichotivé - zpětná vazba, včetně té negativní je pro nás velmi důležitá. Budeme proto rádi, pokud si najdete chvíli a podělíte se s námi o důvody, které Vás vedly ke špatnému hodnocení. S Vašemi tipy ke zlepšení/stížností nás můžete kontaktovat přes recepce@slaviabrno.cz.

S pozdravem,

tým recepce Hotelu Slavia Brno

Věra

Älteres Paar, 10.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechny služby byly na vysoké profesionální úrovni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Buchlovská,

rádi slyšíme, že jste byla s našimi službami spokojena a děkujeme za Váš komentář a skvělé hodnocení.
Těšíme se na Vaši další návštěvu, neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů a nových rezervací.

S pozdravem

Mirek Zimčík
Hotel Slavia Brno

Anonym

Einzelreisender, 9.12.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jozef

Einzelreisender, 1.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Gruppe von Freunden, 1.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pristup personalu

  • Hluk z ulice

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 22.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 10.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nemám žádné připomínky. Vše OK. Možná jen širší nabídka TV programů na TV. Sportovní programy...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Antonín

Älteres Paar, 28.10.2017

Ústí nad labem Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 27.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • prijemna sfera

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Bednářová,
velmi nás těší vynikající hodnocení a milý komentář.
Pokud je něco, co učíní Váš příští pobyt příjemnější, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Mirek Zimčík
Hotel Slavia Brno

Szabolcs Csesznák

Einzelreisender, 24.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiri

Älteres Paar, 8.10.2017

Parkland Spojené státy americké

  • Gesamtbewertung
96 %
  • We enjoyed just about everything in your place, your services, your receptionist Marketa, all personnel in the Restaurant, quality food etc. We'll definitely come back. Thank you. Cheers, jf

  • All is well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
We are very pleased that you were satisfied with our services. Thank you for your praise and evaluation. We look forward to your next stay.

Anonym

Einzelreisender, 21.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vážení, již mnoho let, vždy v měsíci září, využívám služeb hotelu SLÁVIA. S potěšením konstatují, že rok od roku, se zlepšuje komfort hotelu. K velkému posunu došlo u personálu recepce, který je milý, vstřícný a profesionální.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Rykrová,
velmi děkujeme za krásný komentář, který vždy potěší a dá sílu do další práce.
Pokud je něco, co můžeme udělat, aby byl Váš další pobyt v hotelu ještě příjemnější, budeme rádi, pokud se s námi podělíte o Vaše nápady na zlepšení.
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.