+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL SLAVIA Отзывы

рейтинг отеля

82%
Очень хороший

by 163 reviews

  • Персонал

    89%
  • Чистота

    86%
  • Оборудование

    84%
  • Комфорт

    75%
  • Соотношение цена / качество

    77%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

Группы друзей, 13.4.2018

Maďarsko

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Štěpán Rezek

одинокий путешественник, 11.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Určitě je výborná lokalita hotelu a kapacita.

  • Hotel je předražený vzhledem k tomu jak vypadá (zastaralé vybavení, působí levně a celkový design hotelu). Za noc jsem zde nechal přes 2 000 Kč, určitě bych za to příště nedal více jak 1 000 Kč. Snídaně taky nebyla rozhodně nadprůměrná.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážený pane Rezku,

děkujeme za Vaše hodnocení i komentář.
Do doby celkové rekonstrukce, která se rychle blíží, prochází vybavení i služby postupným vývojem. Stejně tak i ceny v průběhu roku se odvíjí od poptávky a v době veletrhů a významných akcí může být cena odlišná oproti celoročnímmu průměru. Pro příští rezervace doporučujeme rezervovat pobyt s předstihem a ideálně přímo s rezervačním oddělením hotelu.
Pokud jde o snídaně a Vaše postřehy, budeme rádi pokud se o ně s námi podělíte.

recepce Hotelu Slavia Brno

Szabolcs András Csesznák

Пожилые пары, 7.2.2018

Maďarsko

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Dear Mr.Csesznák,

thank you very much for your visit and evaluation - we are glad that you were satisfied in our hotel. Feel free to contact us if you wish to make additional reservations.

Kind regards,

reception team Hotel Slavia Brno

Anonym

одинокий путешественник, 6.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážený pane Karpíšku,

mnohokrát děkujeme za krásné hodnocení, vždy jsme rádi, když jsou u nás hosté spokojeni. Neváhejte nás kontaktovat s Vašimi dotazy, nebo v případě dalších rezervací.

S pozdravem,

Iveta Guráňová
Hotel Slavia

Anonym

одинокий путешественник, 17.12.2017

English

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 16.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Sázavská,

děkujeme za hezké hodnocení. Velmi nás těší, že jste u nás byla spokojena a rádi Vás v našem hotelu opět uvítáme.

S pozdravem,

tým recepce Hotelu Slavia Brno

Miroslava Jurčíková

Семья со взрослыми детьми, 16.12.2017

Otrokovice Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Jurčíková,

velice děkujeme, že jste se podělila o pozitivní zkušenost s naším zařízením. Rádi Vás zde opět uvítáme.

S pozdravem,

tým recepce Hotelu Slavia Brno

Anonym

Пожилые пары, 13.12.2017

Slovensko

  • Overall rating
32 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Blahová,

děkujeme Vám za hodnocení, byť nelichotivé - zpětná vazba, včetně té negativní je pro nás velmi důležitá. Budeme proto rádi, pokud si najdete chvíli a podělíte se s námi o důvody, které Vás vedly ke špatnému hodnocení. S Vašemi tipy ke zlepšení/stížností nás můžete kontaktovat přes recepce@slaviabrno.cz.

S pozdravem,

tým recepce Hotelu Slavia Brno

Věra

Пожилые пары, 10.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechny služby byly na vysoké profesionální úrovni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Buchlovská,

rádi slyšíme, že jste byla s našimi službami spokojena a děkujeme za Váš komentář a skvělé hodnocení.
Těšíme se na Vaši další návštěvu, neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů a nových rezervací.

S pozdravem

Mirek Zimčík
Hotel Slavia Brno

Anonym

одинокий путешественник, 9.12.2017

Slovensko

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jozef

одинокий путешественник, 1.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Группы друзей, 1.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Pristup personalu

  • Hluk z ulice

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 22.11.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 10.11.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.11.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Nemám žádné připomínky. Vše OK. Možná jen širší nabídka TV programů na TV. Sportovní programy...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Antonín

Пожилые пары, 28.10.2017

Ústí nad labem Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 27.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • prijemna sfera

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Bednářová,
velmi nás těší vynikající hodnocení a milý komentář.
Pokud je něco, co učíní Váš příští pobyt příjemnější, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Mirek Zimčík
Hotel Slavia Brno

Szabolcs Csesznák

одинокий путешественник, 24.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiri

Пожилые пары, 8.10.2017

Parkland Spojené státy americké

  • Overall rating
96 %
  • We enjoyed just about everything in your place, your services, your receptionist Marketa, all personnel in the Restaurant, quality food etc. We'll definitely come back. Thank you. Cheers, jf

  • All is well.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL SLAVIA replied to this review.
We are very pleased that you were satisfied with our services. Thank you for your praise and evaluation. We look forward to your next stay.

Anonym

одинокий путешественник, 21.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vážení, již mnoho let, vždy v měsíci září, využívám služeb hotelu SLÁVIA. S potěšením konstatují, že rok od roku, se zlepšuje komfort hotelu. K velkému posunu došlo u personálu recepce, který je milý, vstřícný a profesionální.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
HOTEL SLAVIA replied to this review.
Vážená paní Rykrová,
velmi děkujeme za krásný komentář, který vždy potěší a dá sílu do další práce.
Pokud je něco, co můžeme udělat, aby byl Váš další pobyt v hotelu ještě příjemnější, budeme rádi, pokud se s námi podělíte o Vaše nápady na zlepšení.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.